Back to Top
   
Welkom op de Website van het Dorpshuis in Twisk

Het dorpshuis is centraal gelegen in de dorpskern van Twisk. Het beschikt over uitgebreide faciliteiten voor verenigingsactiviteiten van allerlei aard. Een sociaal ontmoetingspunt voor de hele Twisker bevolking. Ook een geschikte locatie voor bruiloften, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden.

Actueel

Deze afgelopen zomer hebben wij niet stilgestaan en zijn er een hoop dingen gebeurd in ons Dorpshuis.

De gymzaal is weer klaar voor vele jaren intensief sporten met de opnieuw gelakte vloer en de nieuwe belijning, ook zijn bij de lichtbakken de metalen roosters vervangen door plexiglas.

Bij de bar zijn ook wat aanpassingen gebeurd, we hebben een nieuwe koeling en tapzuil, hiermee hebben wij nog meer opties voor mooie tapbiertjes die u kan proberen bij ons, vanaf september hebben wij naast de standaard pils van de tap en de Skuumkoppe ook een mooi bokbiertje om van te genieten.

Natuurlijk hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met heerlijke cappuccino, espresso en vele andere soorten koffie dankzij het nieuwe koffiezetapparaat.

Voor het betaalgemak hebben wij ook een nieuw kassasysteem, wij hopen hiermee onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn, bij al onze activiteiten.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij ons in het Dorpshuis.
Het Dorpshuis Team


TSV Twisk komt in beweging 

Verenigingen: contact e-mail adres opgeven!

Het is belangrijk dat wij de verenigingsbesturen kunnen bereiken voor mailings en belangrijke berichten. In enkele gevallen hebben wij niet het juiste e-mail adres van de secretaris of de contactpersoon van de vereniging.

Als je HIER de juiste gegevens invult, ontvang je de berichten die voor de verenigingsbesturen bestemd zijn.

 

Wilt u de periodieke nieuwsbrief van het Dorpshuis ontvangen?
Klik dan HIER om u aan te melden.

 

Stichting Dorpshuis Twisk
Dorpsweg 91
1676GG Twisk

T: 0227-541852

KvK: 36001213

Beheerder: Roeland Kuiper, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Activiteiten georganiseerd door en in het Dorpshuis

Het Dorpshuis gaat zelf activiteiten en evenementen organiseren. Deze zijn voor een ieder toegankelijk. Soms zal een bescheiden vergoeding worden gevraagd. In veel gevallen zal vooraf aanmelden nodig zijn.

Raadpleeg de activiteiten-agenda van het Dorpshuis voor nadere informatie. Zodra de inschrijving geopend is, kunt u zich online aanmelden.

 

Winter Twisk

 

 Winter Opperdoes 2021 8178a