Back to Top
   
Welkom op de Website van het Dorpshuis in Twisk

Het dorpshuis is centraal gelegen in de dorpskern van Twisk. Het beschikt over uitgebreide faciliteiten voor verenigingsactiviteiten van allerlei aard. Een sociaal ontmoetingspunt voor de hele Twisker bevolking. Ook een geschikte locatie voor bruiloften en andere bijzondere gelegenheden.

Actueel

Beheer van het Dorpshuis

11 maart 2022

Nu alle activiteiten in het Dorpshuis weer kunnen plaatsvinden, wordt het drukker en vult de agenda zich gestaag. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelden vanaf nu de volgende aanpassingen in het beheer van het Dorpshuis:

René Smit is en blijft verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van het gebouw en alle daarin aanwezige voorzieningen. Daarnaast zal René voor het Dorpshuis, voor zover van toepassing, betrokken zijn bij de organisatie van evenementen zoals de kermis, de kerstmarkt en dergelijke.

Berrie Hendriksen is verantwoordelijk voor alle zaken die met de exploitatie en de (horeca)bedrijfsvoering van het Dorpshuis te maken hebben. Dit betreft onder meer:

- Invullen en bijhouden van de activiteiten-agenda van het Dorpshuis;
- Afspraken met gebruikers over activiteiten die in het Dorpshuis plaatsvinden;
- Personeelsbezetting, de indeling en het aansturen van de barmedewerkers, de vrijwilligers en de andere personele ondersteuning tijdens de openingsuren van het Dorpshuis.

Veel gebruikers hebben reeds met Berrie Hendriksen kennisgemaakt als barmedewerker in het Dorpshuis. Voortaan kunnen de verenigingen en gebruikers dus ook bij Berrie terecht met alle vragen over de agenda, reserveringen en bijzondere wensen voor activiteiten in het Dorpshuis.

Berrie is telefonisch bereikbaar op 06-10686422,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn ervan overtuigd dat het Dorpshuis met deze taakverdeling weer op volle toeren zal kunnen draaien en dat iedereen zal kunnen genieten van deze unieke plek midden in ons dorp.

Zoals eerder gemeld: het wordt drukker in het Dorpshuis. Op dezelfde dagen en avonden vinden soms meerdere activiteiten plaats, terwijl het Dorpshuis ook tijdens de weekenden vaker in gebruik is. Dat vraagt om meer mensen die kunnen helpen bij de bediening, bij het inzamelen van de vaat, de bereiding en het uitserveren van snacks in de keuken en dergelijke. Daarom doen wij nogmaals een oproep aan alle verenigingen om bij hun activiteiten een of meer vrijwilligers beschikbaar te stellen die hand- en spandiensten kunnen verlenen. Het is leuk werk en als we het samen doen, kunnen wij met elkaar het Dorpshuis draaiende houden.

Zegt het voort, ook en vooral aan uw leden!

Het Dorpshuisbestuur

 

Gouden Eeuw Fietsroute

Het Dorpshuis in Twisk is één van de stopplaatsen van de Gouden Eeuw Fietsroute door de gemeente Medemblik.

Mis het niet, want Twisk is onlangs uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland!

Klik HIER voor nadere informatie en prijzen.

 

Verenigingen: contact e-mail adres opgeven!

Het is belangrijk dat wij de verenigingsbesturen kunnen bereiken voor mailings en belangrijke berichten. In enkele gevallen hebben wij niet het juiste e-mail adres van de secretaris of de contactpersoon van de vereniging.

Als je HIER de juiste gegevens invult, ontvang je de berichten die voor de verenigingsbesturen bestemd zijn.

 

Wilt u de periodieke nieuwsbrief van het Dorpshuis ontvangen?
Klik dan HIER om u aan te melden.

 

Stichting Dorpshuis Twisk
Dorpsweg 91
1676GG Twisk

T: 0227-541852

KvK: 36001213

Beheerder: Berrie Hendriksen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Activiteiten georganiseerd door het Dorpshuis

Het Dorpshuis gaat zelf activiteiten en evenementen organiseren. Deze zijn voor een ieder toegankelijk. Soms zal een bescheiden vergoeding worden gevraagd. In veel gevallen zal vooraf aanmelden nodig zijn.

Raadpleeg de activiteiten-agenda van het Dorpshuis voor nadere informatie. Zodra de inschrijving geopend is, kunt u zich online aanmelden.

 

Winter Twisk

 

 Winter Opperdoes 2021 8178a