Back to Top
wapen twisk 0001 ts1580384890  
Welkom op de Website van het Dorpshuis in Twisk

Het dorpshuis is centraal gelegen in de dorpskern van Twisk. Het beschikt over uitgebreide faciliteiten voor verenigingsactiviteiten van allerlei aard. Een sociaal ontmoetingspunt voor de hele Twisker bevolking. Ook een geschikte locatie voor bruiloften en andere bijzondere gelegenheden.

Actueel

Agenda van het Dorpshuis

Klik hier om de Agenda van het Dorpshuis te bekijken.

 

 

 

In navolging van de maatregelen van de rijksoverheid ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus hebben wij helaas moeten besluiten het Dorpshuis tot en met 6 april aanstaande te sluiten. Gedurende deze periode zal geen enkele geplande activiteit in het Dorpshuis kunnen plaatsvinden. Of het Dorpshuis na 6 april weer open kan, zal afhangen van de situatie van dat moment en van de besluitvorming van de overheid.

Vanwege de onzekerheid over de duur van de situatie hebben wij tot onze spijt ook moeten besluiten de kermis die zaterdag 11 april zou beginnen, uit te stellen. Met het Kermiscomité zullen wij zoeken naar een geschikt weekend later in het jaar, waarop de kermis alsnog kan plaatsvinden. Wanneer dit zal zijn, hangt onder meer af van de beschikbaarheid van artiesten en exploitanten, en van de evenementenagenda van omliggende plaatsen. Dit zal uiteraard tijdig worden bekend gemaakt.

Wij rekenen op uw begrip voor de besluiten die wij helaas hebben moeten nemen. Het dorpshuisbestuur wil niets liever dan het Dorpshuis zo spoedig mogelijk weer openstellen. Maar dat moet wel verantwoord zijn.

Met vragen over het bovenstaande kunt u ten allen tijde bij het dorpshuisbestuur terecht.

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte met het doorstaan van deze crisissituatie.

Namens het dorpshuisbestuur,

Karel Beukema toe Water
Voorzitter

06-21187627

 

 
Wilt u de periodieke nieuwsbrief van het Dorpshuis ontvangen?
Klik dan HIER om u aan te melden.

 

Stichting Dorpshuis Twisk

Dorpsweg 91

1676GG Twisk

T: 0227-541852

KvK: 36001213

Beheerder: Frank van der Haring

 

 

Station 6189

 

Maart 2020