Back to Top
Afdrukken Afdrukken

Activiteiten en Evenementen van en in het Dorpshuis

Let op de aankondigingen op deze website en op de facebook pagina https://www.facebook.com/DorpshuisTwisk

 

START VOLWASSENEN SPORT EN BEWEGEN, 25 september 2023

Twisk komt in beweging! Voor volwassenen gaat TSV (Twisker Sport Vereniging) kijken of er genoeg animo is voor sport en bewegen. Lekker een uur bewegen in de zaal of bij mooi weer buiten. Er zijn 2 gratis introductie lessen per persoon. De lessen zijn op maandag van 13.15 tot 14.15 uur of 18.45 tot 19.45 uur
Informatie: 06-25092100  |  Opgave: 06-21514635
Locatie: Dorpshuis Twisk | Meer inforamtie op www.tsvtwisk.nl

 

PUBQUIZ, vrijdag 6 oktober 2023

De 3e Twisker Dorpshuis PubQuiz komt er weer aan, welk team gaat er deze keer vandoor met de prachtige wisselprijs.

Heb je zin in een gezellige kroegavond in eigen dorp met leuk vermaak en een spannende strijd tegen je dorpsgenoten, kom dan vrijdag 6 oktober naar het Dorpshuis van Twisk. Wij zijn open vanaf 19:30 uur en de quiz zal rond 20:00 uur van start gaan.

Geef uw team van 3-6 leden op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.-Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld hierbij de teamleider/contactpersoon en uw teamnaam.
Inschrijfkosten per team €5,-

 

WIJNPROEVERIJ, zondag 8 oktober 2023

NUT Twisk organiseert een mooie wijnproeverij. Hier zal onze dorpsgenoot Michael Deen u laten ruiken en proeven aan de speciaal voor deze middag geselecteerde wijnen.
Tijd: 15.00 uur | Locatiie: Dorpshuis Twisk | Kosten: leden € 32,50 niet leden € 37,50
Reserveren voor deze middag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jubileumconcert fanfarekorps West-Frisia, 14 oktober 2023 * 125 jaar *

Naast het fanfarekorps zullen er ook spetterende optredens en samenwerking zijn met o.a.s. Harry Slinger & Drukwerk.

Wilt u er bij zijn? stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.