Dorpshuis Café - vrijdag 10 januari 2020

Op vrijdag 10 januari is het Dorpshuis in Twisk ’s middags vanaf 13:30 uur open voor iedereen die iets gezelligs wil doen: een keutje leggen, bridge, klaverjassen of een spelletje rummikub. Of gewoon lekker kletsen met een kop koffie of thee of een borreltje. Alles is mogelijk! De toegang is gratis. Consumpties zijn wel voor eigen rekening.

 

Vanaf 17:30 uur is er vrijdagborrel met aansluitend een avondmaaltijd. Iedereen kan tot 19:00 uur aanschuiven voor de maaltijd. Prijs: 11,50 Euro per persoon. Graag uiterlijk maandag 6 januari bij de beheerder opgeven of je komt, met hoeveel personen en wat je menukeuze is. Telefoon: 0227-541852. Direct opgeven per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Keuzemenu à 11,50 Euro per persoon:
 
Petra's stoofvlees, de echte Brabantse
 
Of
Gegrilde zeebaars met witte wijn saus
 
Per tafel worden apart groente en aardappelgarnituur geserveerd.
 

Het dorpshuisbestuur wil in de toekomst regelmatig een Dorpshuis Café organiseren, in principe op de tweede vrijdag van de maand. Jong en oud zijn van harte welkom. Het is een goede gelegenheid om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten. Ook een aanrader voor nieuwe bewoners van Twisk. Zo kom je meer te weten over het mooiste dorp van Noord-Holland en zijn bewoners.